First breath after coma



Så förbannat fint.

I told you to be patient

Ho ho! (Tänk tomte).
Nu är det alltså jullov. Underbara, älskade jullov. Det hade inte kunna kommit mer lägligt faktiskt! Haha, så säger jag väl inför varje lov, men det här är verkligen ett extremt fall. Det här lovet ska jag mysa så förbannat och ta det lugnt. Sedan finns det ju några andra typ tråkiga saker som man behöver göra också. Men det skiter jag i för tillfället!
Igår var det julavslutning i kyrkan, det var riktigt mysigt. Sedan blev det att hänga i Boden med bland annat Sara, Therese och Clara innan jag drog iväg till Luleå för att fixa de sista klapparna. Vilket jag lyckades fint med. Sedan bar det hemmåt.. Och sedan tillbaka till Luleå för att se plannja! Sjukt spontant bestämt, men det var riktigt kul och trevligt tycker jag minsann.
Idag har jag bakat pepparkakor, städat och slagit in paket. Julstöksdag i princip.. Men det var mysigt, till och med att städa. Så mycket älskar jag julen! Nu snart så ska vi till min morbror och ha lite förjulafton, haha. De ska tvinga mig och Jens att skala räkor eller något. Men det blir nog också mysigt. Jag gillar räkor.
Och imorgon är det alltså julafton. Så jag säger god jul redan nu. God jul!





Ni får en mysig låt som jag hört för ett tag sedan, men föll för ganska nyss. :)


And oh, what a funny feeling

Long time no see. Jag antar att ni har saknat mig. Jag har inte saknat er. Mitt ego har uppenbarligen växt en del sedan sist jag skrev, haha.
Nämen. Idag har jag faktiskt varit så grym att jag tagit ut ackorden och texten (!) till en låt. Inte vilken låt som helst heller, utan Carl Noréns fina Rain 'til it rusts. Så nu kan jag spela och sjunga den, det är kul. Jag älskar den verkligen. Jag tänkte precis börja göra detsamma med The loon and the loner, men min familj började se hockey. Ingen bra idé alltså, jag gör det nog en annan gång. Fast jag vill.. Så jag ska försöka. Förutom att jag tagit ut ackord så har den inte varit en speciellt produktiv dag. Men det gör inget. Imorrn är det match. Då jäklar.
Jag är fan glad förresten. Det är awesome!


And oh, I'm done with the healing.


RSS 2.0