Inte nu, kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig något gott

Livet är ironiskt. Som den där snubben som Vickan berättade om.. Han bad framför ett gigantiskt krucifix (eller dylikt) över att han överlevt någonting. Något hände med krucifixet som krossade mannen under sig.
Jag har för övrigt ingen större avsikt med det här inlägget.. Ville mest säga att det jag skrev i något inlägg om att allt var så jävla underbart.. Det är det inte.


Det här var bara jävligt passande..


And people they don't understand

Den här låten gör vad som kan ha varit en dyster pluggdag till underbart bra dag.
Det är en underbar låt och ett underbart band. Allt är helt jävla underbart nu för tiden. Och jag tror jag vet varför.




I'm outta time

Jag bestämde mig för att inte lösenordsskydda min blogg längre. Förhoppningsvis har min mor lärt sig att hon faktiskt KAN lite på mig. Och att läsa saker lite noggrannare nästa gång hon får för sig för att hon ska anklaga mig för några hemskheter. (Jag skämtar så du vet, mamma lilla.) Fråga mig inte varför hon läser den förresten, jag vet inte.
Livet är bra. Jag trivs på skolan, allt känns bara bra. Mer än bra faktiskt, det är helt underbart. Jag känner att jag valt rätt och allt. Jag hade för övrigt min första inso-lektion (gitarrlektion) idag. Det var.. väldigt lätt. Jag är tydligen bättre än jag tror på att läsa noter, haha. Känns skönt! Nog för att det var jättelätta saker.. Så jag är säkert inte så bra som jag tror. Det brukar vara så.

RSS 2.0