Oh yeah, baby, come on!

Skellefteå var fint, min pojkvän är cool och hans band är awesome, men juryn sög dock. Jag blev anställd som proffsfotograf (hehe ehm..), här får ni lite bilder. Men de är mycket finare (och större) när man inte laddar upp dem på blogg.se, jag lovar. Haha.



I'll be right beside you dear

Första skolveckan efter lovet är avklarad. Så farligt var det faktiskt inte. Fast.. det var dock väldigt jobbigt, vi hade extremt mycket på en gång, men nu är det mesta gjort i alla fall. Eller jag behöver göra lite till under helgen, men inte så mycket och det gör mig inte så mycket heller! Jag vet inte, jag är som alltid på bra humör nu för tiden. Det är fint, jag gillare!
Imorgon blir det att sälja waffles i Avan och sedan ska jag åka iväg till Skellefteå och stötta min Kalle kanin och resten av Order of the Dragons som är med i länsfinalen av Musik direkt. Det blir nog kul faktiskt. Även fast det är i Skellefteå. Haha.


I don't want to know, I don't want to know, tell me, tell me, tell me!

Söndag. Jag hatar söndagar. Det är inte bara för att helgen är slut, det är mest tanken av att börja veckan och morgondagen med spanska som stör mig. Ifall jag hade haft en annan lektion på morgonen så hade jag inte hatat det så mycket.. Varför i helvete valde jag spanska? Det är så förbannat trist. Just ja: meritpoäng.
Det är även slutet på ett långt och fint lov, hemskt att det gick så snabbt. Jag hade gärna skippat skolan en vecka till. Som vanligt så önskar jag att jag gjort mer saker som jag egentligen behövt göra, men jag är som ändå glad över att jag har kunnat ta det lugnt och ha ett trevligt lov istället. Den kommande veckan lär dock bli stressig, men skitsamma. Jag överlever. Det är snart sommarlov.. och den här sommaren ska bli awesome.




The Luckiest




What if I'd been born fifty years before you
In a house on a street where you lived?
Maybe I'd be outside as you passed on your bike
Would I know?



Underbar låt.

RSS 2.0