We share our pain

Jag är arg för att allt hindrar mig från att sova. Mamma och pappa slutar aldrig att se på tv och sitter vid datorn så det låter en massa. Det är dessutom äckligt varmt i mitt rum och jag har säkert femtio myggbett i ansiktet, på halsen, på fötterna och på armarna. Förutom att allt är kasst nu så har det varit en rätt bra dag. Jag har legat ute och stekt i solen i typ två timmar. Saga kom och joinade mig ett tag, men hon var inte lika härdad som jag så hon orkade inte lika länge. Sedan gick jag till Vickan ett tag. Där var även Jonna. Middag var det runt 17 kanske, farmor var här också.. Så vi åt lite tårta. Sedan åkte vi i laget och städade en väg. Det var lättförtjänta pengar till lagkassan.
Spelningen igår gick förresten okej. Det gick bra att sjunga och det var sjukt bra mickar så det lät bra. Gitarrspelandet var lite mindre bra då axelbandet var lite för långt och jag tappade greppet några gånger.. Men vi var ju dessutom bara två. Med hela bandet närvarande så låter det lite bättre. Men jag och Karro var fan bra själva också!
Nu spelar jag meningslösa spel på facebook. Hela facebook är förresten meningslöst. Och internet. Och all tillvaro i allmänhet, usch. Jag vill bara sova.

Loving you was worth the fall, my friend

Oj, oj. Nu är det inte länge kvar till vårat gig på rödbergsfortet. Jag, Karro och Jonna ska spela två låtar och jag är sjukligt nervös. Dessutom så ska jag presentera oss och inte nog med det; jag måste göra det på engelska! Vi ska spela för en massa rektorer som kommer från olika ställen i Europa. Jag känner doften av en rejäl utskämmning (är det ett ord?) från min sida.
Det var alltför länge sedan jag stod på scenen. Det är en konstig känsla, jag både hatar det och älskar det. Fast det är väl så det ska vara. Men nu tror jag att jag ska sista minuten-repa (till Jens stora vrede) en sista gång nu innan vi ska åka. Håll tummarna att det går bra!


Förresten.. Någon som vet vem tusan "Red" är, som kommenterat mitt förra inlägg?

Can we bring yesterday back around?

Så sitter man vid den gamla vanliga datorn här hemma igen. Jag tröstäter lite kladdkaka och lyssnar på Timo Räisinen. Ni borde lyssna på hans version av Didn't we almost have it all. Då skulle ni kanske förstå ungefär hur jag känner mig. Eller nej, det skulle ni inte. Men jag ska säga hur det är, jag är lite deppig och tycker det är tråkigt att vi är hemma igen. Jag hade ju längtat efter att åka till Göteborg så länge och nu är det över. Men allt roligt har ju faktiskt ett slut, kasst nog.
Det är lite lustigt.. Det var nästan en hel vecka sedan jag satt här sist, men det känns som längre tid, typ.. ett år? Det känns nästan som att jag bara fantiserat ihop hela resan och nu så är jag tillbaka i verkligheten. Som är kass. Nej, den är inte kass, men den innehåller tråkiga saker som Boden, vardagsrutiner, stress och skola. Det är ju i och för sig inte så mycket kvar av skolan, men det betyder att man måste stressa för att hinna klart allt som ska göras. Jag hade kunnat stanna i Göteborg (eller till och med på tåget!) en vecka till bara för att slippa allt här hemma.
Nåväl, jag ska faktiskt skärpa mig och försöka berätta kortfattat om resan som har varit galet rolig! Vi åkte ju tåg på tisdag och kom fram runt kl 11 på onsdag. Den dagen blev det shopping för hela slanten. Jag köpte chinos, en tunika, ett par jeans och, sist men inte minst, en avslutningsklänning. Jag är väldigt nöjd med mina inköp.
På torsdagen så hade vi två matcher. Den ena var mot danska Koege och den andra var mot hemska Alvik (som vi mötte i samma cup för två år sedan). Vi vann rätt stort mot Koege och förlorade ganska stort mot Alvik. Under fredagen så vann vi den sista gruppspelsmatchen mot Västervik och vi var vidare i A-slutspel. Vi hade match på lördagen mot finska LoKoKo (fulaste namnet ever?) och vi förlorade. Det var snörpligt eftersom att vi var minst lika bra som dem och borde ha vunnit. LoKoKo förlorade dessutom bara med 1 poäng i kvartsfinalen. Med det sagt så hoppas jag att ni inser att vi egentligen var ganska nära toppen. Vi såg dessutom några av Gladan 91-killarnas matcher. Med oss som hejarklack så var det ju rätt självklart att de skulle ta sig till final. Dessutom så gick vi på Liseberg under kvällen, vilket var mycket roligt.
Under söndagen så såg vi Gladans final och även fast vi hade fixat röda ballonger och allt möjligt så förlorade de. De var i alla fall väldigt duktiga som fick ett silver! Under tågresan hem så umgicks vi en del med dem och det var sjukt roligt. Jag måste säga att de är sköna typer, de där!
Mitt mellan allt det där så hann vi med lite allmänt flum, härma falafel, apelsinkastning, sätta-in-apelsiner-i-hissen-och-se-reaktionerna-på-de-som-stiger-in-leken, shopping, kolla matcher, se slamdunk och trepoängstävlingen, åka fel spårvagn, äta nattglass osv.
Det var en fantastiskt sjukt bra resa och jag hoppas att det inte var våran sista!


 

FLER BILDER!


I don't wanna do these grown up things

Detta blir mitt absolut sista inlägg innan vi drar till G to tha öteborg! Jag vet att ni kommer att sakna mig, men det är ju faktiskt bara en ynka liten vecka som jag är borta.. Och den ynka lilla veckan ska bli sjukt rolig! Wiiie!
Om bara 2,5 timmar så ska vi hämta Lina och åka till tåget. Det känns inte som att vi ska åka på riktigt. Och nu är jag äntligen helt klarpackad. Tanken var att jag skulle packa allt igår efter träningen, men när jag kom hem därifrån så var jag helt jäkla utmattad! Dagen hade inte varit den bästa, så det kanske är förståeligt. Men jag packade lite grand och sedan så gick jag och lade mig i min säng med den bärbara datorn. Det var rätt skönt, jag laddade fixade lite musik (arrestera mig, snälla) och pratade med folk. Jag satt uppe rätt länge, typ till 01:00. Då höll jag nästan på att somna framför datorn, hehe. Så jag sa farväl till alla och lade mig ner för att sova. Jag somnade nog innan huvudet träffat kudden. Det kändes så i alla fall.
Jag vaknade helt utvilad runt 11:00, det var redigt skönt. Sedan åt jag frukost och typ pysslade om mig själv i över en timme! Jag rakade bl.a mina ben så att de blev helt silkeslena. Då vet ni det, haha! Efter det så packade jag i alla fall klart allting. Hehe, jag började just att kolla på bilder från när vi var i Göteborg 2007 och nu längtar jag ännu mer! Alltså jag hade väldigt kort och mörkt hår då.. Det ser lustigt ut, jag passar bättre i blondare och längre. Tycker jag i alla fall.
Men nu ska jag nog gå. Bara så ni vet så kommer jag under de sju kommande dagarna att spela basket, shoppa, vara på liseberg, äta hotellfrukost, åka spårvagn och ha det allmänt gott med en massa härliga människor. Eller ja, vi ska ha det GÖTT, rättare sagt.
 


All the people stared as if we were both quite insane

Jag känner att jag inte är så trött som jag borde vara. Det blev riktigt sent igår. Eller rättare sagt; riktigt tidigt! Vi härdade typer (Jag, Ellen och Veronika) gick till sängs runt 5:00. Jag sov som en stock till 11:00 ungefär. Då var alla redan uppe. Nåväl, det var en extremt rolig kväll/natt. Vi gjorde oss fina, åt godis, spelade lite spel, hoppade studsmatta, sjöng karaeoke, spelade guitar hero, drog ut på en nattprommis och ja.. Vi var allmänt svamliga mest hela tiden. Men det får man faktiskt vara. Det var hur som helst riktigt roligt och det måste göras om någon gång. Vi har faktiskt redan planerat in en tältning i sommar, haha.
Jag kommer verkligen att sakna alla tjejer när vi går ut nian. Eller ja, jag kommer faktiskt att sakna hela klassen, tro det eller ej. Jag har insett det sent, men vår klass är faktiskt jäkligt rolig. Vi kanske är lite udda, omogna, konstiga och så vidare, men.. Tänk hur tråkigt det hade varit om man vore normal.



And we never cut the hope, cause we never cut the rope

Igår så fick jag reda på att jag fick sommarjobb på nördpölen (nordpoolen). Det blir nog helt okej. Jag var även med Vickan och sedan Jonna. Vi cyklade lite, spelade lite guitar hero worldtour och så vidare.
Idag så har jag och pappa farit med en massa sopor, krattat hela gården och efter det så låg jag och stekte i solen någon timme. Det var otroligt skönt, det känns att sommaren är påväg. Ikväll, eller rättare sagt ganska så NU, så blir det tjejkväll med tjejerna i klassen. Vilket ska bli sjukt roligt. I morgon blir det att packa till Göteborg, vilket inte är så kul. Jag hatar att packa. Men ändå, vi ska till Göteborg snart!! WIIEEE.
Ursäkta för det småkassa inlägget, haha. Men jag är glad och har inte så mycket att berätta om. Ha det roligt, det ska jag ha.

Where you gonna hide, when democracy stains your perfect world?

Vet någon hur det kan gå till att man är hur trött som helst och ändå sover dåligt? Hur går det ihop? Vet ni svaret på frågan så maila då [email protected]. Ni kan vinna en halv fiskpinne.
Nä, nu ska jag sluta. Men jag sov kasst i natt och nu är jag sur över det. Fast det är lite märkligt, för jag har inte varit så trött under dagen, men nu kommer tröttheten krypandes inpå mig. Precis lagom till träningen, vilket verkligen känns toppen. Det här inlägget har egentligen ingen större mening, men jag kände att jag behövde uppdatera er om saker som jag gjort medans jag inte skrivit! Jag har bland annat haft min idrottslektion, haft grill/tjejkväll med Saga, Kickan och Sofia, spelat en massa Med Andra Ord, varit hos mina tremänningar, legat på en spikmatta, sprungit 5 km, spelat gitarr och så vidare. Då vet ni det.

Förresten! Inte tusan har jag sett den här videon! Den var ju gullig. Och den verkar ju rätt gammal också vilket gör det hela ännu märkligare. Nåväl, ibland missar man väl saker antar jag.
Men alltså om jag ska vara ärlig så fattar jag inte riktigt grejen med alla djuren. De är ju väldigt söta, speciellt igelkottarna, men vart kommer de in? Ville de bara ha med djur i videon eller finns det några kopplingar som jag missar? Jag förstår då inte. Eller jo! Jackie bor i det där huset och har en massa djur.. Eller så har Jackie blivit förhäxad till en varg, ungefär som i Vickans dröm om att jag blev en spindel.



Jag är så nöjd, nöjd, nöjd!

Bortsett från att vädret var kasst och att jag var jäkligt sunkig idag och att jag haft ett blaffigt sår i min mun som gör ont och att Göran fick mig att lova att jag skulle spela gitarr för en massa treor imorrn och att jag haft en ful låt (WE DIDN'T START THE FLAME WAR!) som jag typ inte ens kan på hjärnan hela dagen och att idrottsplaneringen var jobbig att göra och.. ja.. Nä, men bortsett från alla de sakerna så var dagen perfekt! Egentligen så vet jag inte riktigt varför. Men det var en bra dag och Jag är nöjd! Jag vill bara krama er och ge er en massa typ.. rosa fluff och regnbågar!

Brinnande tåg

Ta det här till kejsaren, säg till han att hans smutsiga armé är besegrad.
Säg till honom att jag är den sista av soldater som lever idag.
Och säg till honom att han inte behöver frukta mig,
men jag har hans fru och dotter i en källare.
De behöver inget ljus eller mat från händer blodiga från din tyranni.




Jag älskar verkligen den här låten och videon.

You really got me falling for you

Nu var det ett tag sedan sist. Ursäkta mig, men jag har faktiskt ett liv utanför bloggen också. Förresten så känns det inte som att jag har mycket att skriva om just nu, men jag har så ofantligt, elefantligt och ofattbart tråkigt så nu gör jag det.
Idag har det inte hänt mycket. Jag har i princip bara stigit upp, ätit, spelat gitarr osv, ätit igen och sedan spelat en match. Som vi förlorade, kasst nog. Jag tänker inte säga så mycket om den förutom att vi spelade bra första halvlek.
Jag har förrsten också ett stort projekt på gång som jag jobbat på medans jag spelade gitarr. Okej, stort är det väl inte, men det är rätt roligt. Jag håller på att skriva en låt! Eller jag har nästan skrivit klart den och satt ut ackord och allting. Det enda som saknas är ett litet stick, om den nu ska ha det. Jag tycker att den blev ganska bra med tanke på att det är den första låten jag någonsin skrivit. Den känns orginell, men den är nog inte så mycket jag. Eller ja, kanske är den jättemycket jag. Det var ju trots allt jag som skrev den. Och om ni har riktigt tur så får ni höra den någon dag då jag är jättekänd och har något gig och säger "Ja, nu ska jag spela en pinsamt dålig låt, men även en väldigt speciell låt. Det var den första jag skrev."

RSS 2.0