Now it's me against the world

Jag sitter här hos mina tremänningar och har det jättebra, jag ska snart gå till sängs. Det har hänt en del sedan jag skrev sist.. Till exempel Boden Alive, cykeltur till alder och en moppetur till alder. Jag ids inte berätta mer om något av det faktiskt, men jag slänger in två bilder från Boden Alive i alla fall. Förresten, det är ju sommar! Ofta man orkar berätta just någonting av allt  som man gör. Jaja, nu sitter jag bara och grubblar över allt och ingenting. Jag är faktiskt en riktig grubblare. Det finns sjukt mycket som rör sig i mitt huvud utan att jag säger det. Jag antar att det ibland verkar som att det inte finns ett dugg i mitt huvud, men det gör det faktiskt! Haha. Alltså jag kan fundera så sjukt intensivt och länge över vissa saker så att det inte är klokt. Det kan ta hur länge som helst innan jag kommit fram till någon lösning på mina grubblerier och ibland så kommer jag väl aldrig riktigt fram till något.
Just nu känns det som att det inte finns en enda sak som jag inte grubblar över. Men mina grubblerier är något som jag inte så gärna dela med mig av ty de är meningslösa. Eller nej, de är bara väldigt oväsentliga för alla andra. Och jag ogillar att gnälla över saker, så jag håller gärna tyst.
Jaja, nu vet ni i alla fall att jag grubblar över en massa. Nördpölen var inte så kul idag. Vi fick plocka ogräs och putsa fönster.. Men här hos Palovaaras har det varit trevligt och kul, som alltid. Här har jag fått hålla en Mando Diao-koncert för Fia, Mimmi och Erika. Haha, nä. Men något sådant i alla fall.
Jag har blivit kass på att blogga, förlåt. Eller ja, kassare än vad jag har varit. Förut hade mina inlägg en viss mening i alla fall.


I'd rather die than stay with you

Nu är jag hemma en väldigt kort stund endast för att hämta lite mer kläder till Boden, där jag bor just nu. Jag våldgästar mina tremänningar lite grand. Det är mysigt, trevligt och roligt. Det förenklar även mycket för mig eftersom att jag jobbar på Nordpoolen och det går kasst med bussar till och från Unbyn. Så det blir nog inte så många fler inlägg den här veckan..
Jobbet idag var roligt! Jag hinner inte berätta så jättemycket om det, men vi badade en massa och så hann vi även sola en stund. Det var extremt skönt, jag fick dessutom en hel del färg! Jag trivs på Nördis. Nåväl, nu ska jag kila.. Förvänta er inga fler inlägg från mig i veckan. Till helgen blir det nog Boden Alive, jobb på dansen i Avan och så något annat. Jag är VERKLIGEN ledsen att jag inte kan blogga. Verkligen. Jag älskar ju det så himla mycket....

It's so hard to forget that we ever met

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett vettigt inlägg. Eller ja, inga av mina blogginlägg är väl så vettiga, men ni förstår vad jag menar. Jag har hunnit med att göra en massa saker, men jag har inte så stor lust att berätta något. Det är ju bra när man ska blogga, vekligen.. Ska jag vara ärlig så är lusten inte så stor till något just nu. Jag fattar typ inte att jag har sommarlov och att jag ska vara glad.. Men glädjen kommer väl förhoppningsvis snart.
Jag har börjat sommarjobbet förresten. Nordpoolen fosho! Not. Eller ja, det är faktiskt helt okej. Man kan inte precis säga att vi har mycket att göra, det känns som att vi väntar på att få något att göra ungefär 80% av dagarna. Men det känns inte helt fel att sitta och slöa för 52 kronor i timmen. Dessutom så är man ju inte ensam, så det blir inte olidligt tråkigt.. Bara nästan.
Jag är lite dålig på det här att börja på nya ställen där man inte känner någon. För det första så är jag egentligen rätt blyg. I alla fall mot folk jag inte riktigt känner.. Och de som känner mig vet ju att jag är ganska virrig, småkorkad, klantig o.sv, vilket inte alla andra gör. Jag känner att jag har gjort bort mig x antal gånger under de här tre dagarna, men jag är så van så att jag skäms ju inte ihjäl precis.. Jag tar mig själv med en nypa salt, hoppas andra gör det också, haha! Nåväl.
I morse så fick jag skura ångbastun, omklädningsrummet och en korridor. Efter det någon gång så kom Adam, som jag jobbar med. Jag var med och hjälpte till (om man nu ens kan kalla det för att hjälpa till) på simskolan. Sedan vet jag inte riktigt vad vi höll på med.. Till slut så skulle vi i alla fall städa utomhuspoolen vid relaxen. Det var väldigt kallt, jag skakade verkligen! Men det gick bra, tyckte vi. När vi var klara så värmde vi oss i bubbelpoolen i relaxen. Ett tag därefter så fick vi höra att vi inte städat bra nog, så då var det bara att börja om. Kyla, hemska kyla. Då saknade jag för första gången värmen i äventyrsdelen. Ett tag därefter så var dagen slut för mig, men stackars Adam fick stanna i ytterligare 1,5 timme. (Vi har lite olika tider på schemat..)
Det var skönt att komma hem i alla fall, jag blir så slut av att befinna mig på badhuset i åtta timmar. Det går trögare än man kan tro, verkligen. Dessutom är luften där inne så jobbig, jag blir helt seg och dåsig i huvudet. Inte för att det gör någon större skillnad.



Förresten! Ni MÅSTE prova den här Tänk på en påhittad eller verklig person (det kan verkligen vara vem som helst!) sedan svarar ni på frågorna så kommer turken tillslut att säga vem ni tänker på. Han gissade rätt på bland andra Gunvald Larsson, Pocahontas, Göran Persson, Björn Dixgård, Robyn och Bamse. Helt sjukt är vad det är! Fast väldigt underhållande.

A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word

Hahahahahahahhahahahahahahaha!
Jag har en ny favoritlåt, helt seriöst.




The Trashmen - Surfing Bird

If I could turn back time

Jag har gått tre år på korpen och nu är min sista skolvecka där över. Jag går inte i 9F längre. Jag har sommarlov. Jag ska sommarjobba. Om typ tre månader så ska jag börja på gymnasiet. Allt det här kändes så sjukt avlägset nyss ju, men inte längre. Jag kan inte förstå vart all tid tog vägen! Från november till nu så har den bara flugit iväg ju.
Jag orkar inte berätta om veckan just nu av några olika anledningar, men mest för det är för sent för det och att jag vill sova. Jag lovar att jag ska skriva något inlägg om sista veckan som innefattade bland annat alder, brännbollsturneringen, farmen och avslutningen. Jag tänkte även dedicera ett inlägg till kära 9F. Det kommer så småning om, men nu blir det att sova. Det har varit en jävligt lång dag. Nog för att det är en ny dag nu, men.. Ja.


Dance of the Sugarplum Fairy



Hahahahahahahahahahahahhahahahhahaha, alltså jag dör! xD

You'll learn to hate me

Jag är tillbaka - blondare än någonsin. Hehe. Jag har fått en massa slingor i mitt hår och det blev jättefint! Håret blev sjukt mycket ljusare och dessutom blev det väldigt jämnt. Det ser faktiskt nästan ut som att jag blekt hela håret. Och det är inte gult heller. Me likes! Tro inte att jag gjorde detta själv (då hade det nog inte sett såhär bra ut), det är all min goda vän Vickan som har gjort det. Sjukt mycket cred till dig! Jag har allt tur att jag har en sådan begåvad kamrat. Hehe, det blev visst lite fjäsk där. Nä, men allvarligt talat så är det är faktiskt sant. Jag uppskattar hjälpen sjukt mycket!
Idag har jag nästan inte gjort någonting. Eller jag har typ pysslat om mig själv för att jag inte haft något att göra, haha. Jag har rakat benen jättenoga (tydligen inte försiktigt nog eftersom att jag fick typ 5 sår), filat fötterna, gjort ansiktsmask och så vidare. Tiden har gått väldigt sakta idag, men jag tycker det är skönt. Jag vill inte att tiden ska gå fort nu. Ska jag vara ärlig så vill jag knappt att nästa vecka ska börja för den veckan är mitt livs sista på Korpenskolan. Och 9F's sista vecka. Det är ju helt sjukt, vad tiden har gått fort! I sjuan ogillade jag riktigt klassen, men under åttan och nian så har jag tyckt om den jättemycket. Vi är sådär lagomt galna och omogna, det är en bra balans. Fast.. Allt det här är ju vad jag tycker, jag vet inte vad alla andra säger.. Men jag har i alla fall haft jävligt roligt de här tre åren.
Nu blev det här något sorts tidigt avsked till min klass tråkigt nog. Jag fick mig själv att bli typ deppig, haha! Fasiken också. Alltså nä.. Nu ska jag ta vara på all tid jättemycket och ha det roligt hela tiden! Fast först ska jag gå och gråta en skvätt, färga mitt hår svart, sminka mig med en massa kajal och skära mig i handlederna.


 


And we're singing the song, thinking this is the life



Tänkte inte skriva så mycket, men nu har jag laddat upp bilderna från spelningen i lördags!
Mitt hår täckte typ halva ansiktet på alla bilder (på grund av blåsten) och dessutom så ser jag allmänt störd ut, men.. Det är inte lätt att se smart ut när man sjunger. Eller ja, jag ser väl aldrig särskilt smart ut antar jag.



Förresten "Red", kan du inte säga vem du är? Jag blir så nyfiken, haha!

RSS 2.0