I see the sun rising, but all you see is it's fall

Vissa dagar tycker jag verkligen att mitt liv kan liknas med en komediserie. Det här är just en sådan dag. Ni anar inte hur många gånger jag klantade mig med något och sedan stod  asgarvade åt mig själv. Till exempel så skulle jag smaka en bit cheesecake när jag kom hem från skolan. Jag tog fram kakan ur frysen (det är som glass ungefär) och brevid den så låg det i alla fall en kniv med en bit av kakan på den. Jag skulle precis bita loss biten av kakan, men kniven var så kall att när den fastnade i mina läppar när de tog i den! Jag blev så chockad att jag släppte kniven och den liksom bara satt fast i min underläpp. Sedan efter några sekunder så kom jag på att det gjorde extremt ont, så jag skyndade mig att skölja vatten på läppen så att kniven lossnade. Jag fick mig ett rejält asgarv åt mig själv och en liten frysskada på min underläpp, haha.
Måste bara berätta en till grej! Efter träningen idag så hittade jag inte min mobil. Jag fick låna Vickans telefon för att ringa till den så att jag skulle hitta den. Jag letar fram mig själv i Vickans kontaktlista och ringer. Men så svarade någon och jag blev helt chockad eftersom att jag trodde att mobilen låg i min väska! Ungefär såhär lät samtalet:

Personen i luren, tveksam när ingen säger något: "....Hallå?"
Jag, förvånad: "Ehm.. Hallå?"
Personen i luren, förvirrad: "Hallå?!"
Jag, chockad: "Hallå!!!"
Personen i luren, irriterad: "HALLÅ?!?!"
Jag, extremt förvirrad: "Öööh... Var hittade du den här?"
Personen i luren, jävligt irriterad: "VADÅ HITTADE DEN HÄR?!?""

Nu börjar jag känna igen rösten, det lät väldigt likt min bror. Jag kollar på displayen och upptäcker att jag råkat ringa hem till mig själv istället för min mobil. Jag ger inte min bror någon förklaring, utan slänger bara på luren och asgarvar åt mig själv någon minut.
Kanske (läs förmodligen) är det så att jag är helt knäpp, men jag tycker att det är roligt med att göra bort sig lite lagomt sådär ibland och sedan skämta om.. ja, sig själv! Jag vet ju hur jag är, att jag kan vara rätt trög med att förstå skämt, jag är jävligt klantig och osmidig. Det är inte så att jag ogillar mig själv för att jag hånar mig ibland, snarare tvärt om! Jag tycker att mina svagheter är roliga, det är därför jag skämtar om dem.
Många säger att jag nästan altid är glad och jag har som aldrig riktigt tänkt på det, men det är sant. Jag har funderat lite på det här och jag tror att det är för att jag helt enkelt är väldigt nöjd och bekväm med mig själv. Jag vet att man inte behöver vara perfekt, alla har svagheter och jag råkar tycka om mina svagheter. Okej, jag gillar inte ALLA mina svagheter, men jag tycker om mig själv i helhet i alla fall och det är nog därför jag även kan driva med mig själv. Jag tror verkligen att ifall fler hade en bra självdistans så skulle fler kunna vara lyckliga.

We're the springtimes first carnation

Jag vet inte riktigt vad det är med mig! Nu helt plötsligt så är all ångest, jobbighet och dysterhet som bortblåst. Men min förkylning är nästan helt borta och vädret är ju så underbart så det går ju nästan inte att vara något annat än glad. Det enda som finns att klaga på är att jag fortfarande har ont i min tumör som jag fick i torsdags. Men den håller på att ge sig nu! (Förresten så är det nog ingen tumör, men det är nog såhär tumörer känns.. Ifall de gör ont.) Svullnaden har gått ner och det gör bara väldigt ont ifall man tar på den nu. Det är bra, igår kunde jag knappt röra på mig. Jag tror aldrig jag haft så ont så länge faktiskt. Jobbigt värre! Det fula är att jag inte är helt säker på varför jag har ont. Men jag misstänker att det är en bula och att jag fick den när jag och Ellen spelade basket mot Robin och Joel på skolan i torsdags. Jag vet att jag fick en del smällar i huvudet av Joel, haha. Men det gör inget, för jag och Ellen vann. Wiee!
I morgon så kommer min smått risiga kropp utsättas för diverse påfrestningar som simning och body pump. Vi har bad på skolan och body pump som träning istället för basket. Det ska bli otroligt skönt att träna igen, men jag kommer som vanligt att vara med på för mycket än vad min kropp/förkylning tål och bli sjuk igen. Vilket vi inte gillar alls!


Umbilical Brothers

Jag antar att ni tycker att jag är tjatig som lägger in en massa videor hela tiden, men den här var bara så himla älskvärd. Den fick mig att känna mig lite gladare en onsdagskväll som denna då ingenting känns särskilt bra. Ångesten ligger som ett hemskt mörkt moln över mitt huvud. Det mesta känns jobbigt, som min förkylning, skolan och så känns det som att tiden håller på att rinna ut. Och jag gillar inte mer-reklamen, den gör mig bitter.



Bobster fosho

HAHAHAHAHA, jag och Vickan skickade in en video till bobster när vi hade sjukt tråkigt och tror ni inte att den kom med?! Alltså vi har varit i tv och en massa har sett oss! Det är så fult! Jag tycker det här är galet skämmigt! Jag kan verkligen inte släppa det! Vi var med i tv, ffs! Lyssna på mig nu: sitt ALDRIG vid en dator när ni är övertrötta, för då slutar det med att ni hamnar i tv! Herregud. SÅÅÅ pinsamt.



I guess you won

Lovet är över. Men ärligt talat så gör det mig inte så mycket. Det känns rätt skönt att få tillbaka alla rutiner. Fast jag är förkyld, vilket jag hatar eftersom att jag inte kan träna. Fick ont i halsen redan i måndags, men jag sket i det, vilket jag inte borde ha gjort. Nu låter jag som en tant som druckit för mycket whiskey och rökt för många cigaretter i sina dagar. Men jag måste säga att jag tycker det är lite roligt att sjunga när man är hes för då låter man rockig och cool. Haha. Nåväl.
Inatt drömde jag min första mardröm på typ ett eller två år. Jag brukar drömma mardrömmar då och då ifall jag har feber, men det har jag inte haft.. Jag kommer tyvärr inte ihåg drömmen, men jag kommer ihåg att jag (mobbat nog) hade jättehög puls och var rädd när jag vaknade. Inte fint.
Timmarna som jag spenderade i skolan idag gick i ultraterapid, jag hann typ inte uppfatta att jag gjorde någonting. Men mitt i den otydliga dimman av skoldagen så minns jag att jag fick veta att jag fått mvg på idrottsprovet! Det känns bra. Något som däremot inte känns särskilt bra är att vi har nationella proven i matte på torsdag. Jag är inte så bra på matte och jag hatar det. Jag blir så sur när jag inte förstår saker och när jag blir sur så blir jag omotiverad till att försöka fokusera eftersom att jag inte förstår varför matte är så bra att kunna. Och då blir jag sur igen. Matematik är en ond cirkel. Jag blir dessutom väldigt fundersam på mattelektionerna, kan sitta och fundera över de mest meningslösa sakerna. Förresten, finns det en synonym till ordet synonym?

Dead river keep on flowing and flowing, flowing for ever, forever and ever

Jag kan äntligen glädja er genom att tala om att jag inte död. Jag är en vampyr! (Jag suger och spyr, låt mig komma in, jag vill bli din). Nä. Jag är tyvärr ingen vampyr, hur gärna jag än hade velat vara en sådan.
Egentligen inte lust att skriva någonting, men jag gör det bara för er. Bäst för er att ni uppskattar mig en massa nu. Vi var ju i fjällen och det var helt okej faktiskt, men jag orkar inte berätta så mycket om det. Vi hade ganska fint väder, så det var väl mysigt. Det är rätt skönt att åka iväg och glömma alla sina vanliga rutiner och så vidare. Man får dessutom perspektiv på saker och ting, som hur det är att vara utan bekvämligheter som toalett och dusch. Men också andra saker, som hur vacker våran natur egentligen är. Fast egentligen så är jag inte så djup så att jag reflekterade över sådant, jag satt mest på skotern eller sov.
Jag har kommit fram till att det bästa som finns är att sova. Hade jag bara kunnat så skulle jag sova hela tiden. Det finns en nackdel ifall jag skulle vara en vampyr och det är att jag inte hade fått sova. Eftersom att de inte sover. Det är kasst. Dessutom är de så vita.. Jag gillar att vara solbrun. Vilket jag är! Lite i alla fall. Fick mycket färg i fjällen och har pressat lite idag och igår, haha. Ja.. Det är nog de två enda dåliga sakerna med att vara en vampyr. Jag är uppenbarligen helt insnöad på vampyrer, men det är inte mitt fel. Det kan bero på att jag läste ut den sista Twilight-boken under fjällresan. Nu ska jag sluta tjata om vampryer.
Jag är glad över att det är vår! Våren är sjukt härlig. Och snart ska vi till Göteborg och snart är det sommar! Fast det känns lite läskigt att gå ut nian. Tiden går så jävla fort. Men ändå så längtar jag till sommaren. Och det kändes nästan som att det var sommar när jag satt ute på verandan med Gustaf sjungandes Dead River i mina öron. Den mannen kan verkligen få mig att känna vad han vill! Dessutom ger han mig rysningar. Han är underbar.



You're all that I want

Jag åker till fjällen om typ tre timmar. Jag har typ fått kalla fötter när det gäller det där.. Första var jag helt taggad på det, men nu har jag lite ångest. Nu kommer ni ju liksom inte kunna stalka mitt liv på fem hela dagar! Tänk att ni inte kommer att kunna läsa ett enda roligt blogginlägg under den perioden! Jag förstår att det känns svårt för er att förstå, därför känns det svårt för mig. Men sedan kommer jag ju faktiskt tillbaka. För eran skull så har jag skapat en liten rolig quiz om mig själv som ni ska roa er med medans jag är borta. HÄÄÄR är den. Bäst för er att ni får 100%, annars då jävlar...!
Dessutom så kommer jag att sakna en massa saker här hemma. Till exempel mina gitarrer.. Eller ett riktigt badrum.. Eller en dator, hehe. Nä. Men ha det så bra medans jag är borta och sms:a mer än gärna! Vi har faktiskt teckning i ett särskilt hörn i vår lilla risiga stuga, haha. Nu ska jag sova.. Under de resterande fem dagarna så kommer jag nog att göra något sånt här:



(Alltså ligga i snön och lata mig medans alla andra försöker få upp skotern som kört fast) :P


You got me shaking

Ni skulle behöva se vilken cirkus vi har här hemma. Mamma springer omkring och är helt plötsligt besatt av att få den rätta påsklovskänslan innan jag, Jens och pappa åker. Hon har pyntat våra buskar med fjädrar, köpt påskägg och godis och griljerat en jäkla skinka! Dessutom så hade hon tagit ledigt från jobbet idag för att koka palt till fjällenresan. Helt galet. What's up med allt påsktjat? Vad jag minns så har vi aldrig som firat påsken på riktigt, bara köpt lite godis och pyntat hemmet med några fula kycklingar som jag och Jens gjorde under våran tid på dagis. Förutom allt det så gnäller hon på oss allihopa att vi måste packa. Vilket vi i och för sig måste, men det känns så jobbigt. Jag hatar att packa. Jag gillar däremot att skjuta upp saker och göra allt i sista sekunden. Eller ja, jag GILLAR det ju inte precis. Jag blir så sjukt stressad, det är jobbigt. Gah, nu ropar alla på mig och är arga. Jag måste verkligen packa nu. Varför är saker som man måste göra alltid så jobbiga?!

Faster than any bullet blows

Idag är jag jävligt glad, men också jävligt trött och sliten. DM gick bra förresten, vi fick silver. Det var en rolig helg! Vi tyckte i och för sig att det var lite irriterande att få silver för TREDJE gången i år (De andra var i Täby cup och i serien). Vi i laget har på fullt allvar börjat fundera på att döpa om oss till Avan Silverfiskarna.
Nä, skämt åsido. Vi (eller i alla fall jag) är nöjd över att vi fick silver, det är vår bästa placering i DM än så länge. Måste bara säga att jag fick ta så sjukt mycket stryk i helgen! (Haha, det är ett så fult uttryck) Jag känner mig som en krympling, jag har ont överallt. Jag har samlat på mig ungefär tio stycken blåmärken och för att jag ska få blåmärken så krävs det rejäla smällar. Inte kul, men det är lite småskönt att känna hur mycket man slitit.
Idag på skolan så fick jag veta att jag fick mvg på nationella proven i svenska. Smått oväntat, men extremt kul! Sedan fick jag även veta att jag fick mvg på biologiprovet som jag knappt pluggade någonting till och det var så fult eftersom att jag siktade på ett G, men det visade sig att jag kunde exakt alla frågor. Alltså jag känner mig så nöjd just nu. Allt liksom bara flyter på som det ska! Och som Petter skulle ha sagt: Det går bra nu.


Next to be lowered

Jag hade nästan glömt att jag ska till Arvidsjaur imorrn! Nu tänker ni "vafan gör man i Arvidsjaur?" men jag kan ta och tala om att det finns mycket att göra där! Eller så inte. Nä, vi ska faktiskt på DM, kul nog. Vi ska vara borta från fredag till söndag och jag har inte packat. Jag tror jag gör det imorrn. Det kommer att resultera i att jag glömmer någonting viktigt.. Typ basketskorna. Men skitsamma, jag klarar mig nog!
Idag så satt jag och Camilla i elevfiket. Vi sålde för typ 180 spänn. Det var inte så illa pinkat faktiskt! Men det är så sjukt långtråkigt att sitta där, herregud. Tänk om man var tvungen att vara ensam! Jag tror jag hade dött.
Jag har nu sökt sommarjobb förresten! Förstahandsvalet blev på nordpolen, andrahand på björknäsbadet och tredjehand också på björknäsbadet fast i campingen. Haha, jag måste verka helt hunged up på badställen, men jag sökte dem för att det är lite roligare arbetsuppgifter än typ.. parkjobb och vaktmästargrejer.
Det fanns så få roliga jobb.. Jag ville egentligen jobba på Westernfarm med showen och ljudtekniken och det, fast då var man tvungen att jobba i andra perioden, vilket inte passade bra alls.
Nåväl, jag måste bjuda er på dagens roligaste felsägning av mig, haha! Jag och Camilla satt i elevfiket och jag öppnade en förpackning med skinkor. Jag utbrister: "Usch, alltså den här stinkan skinkar!" Jag tycker att mina meningar blir så extremt lyckade ibland!

Självdestruktiva ting har sitt pris

Jag håller nu officiellt på att bli galen, mina vänner. (Och ni andra). Jag känner mig allmänt frustrerad mest hela tiden. Det känns som att tiden bara rinner iväg.. Och jag vågar aldrig göra det som jag borde göra! Det är en sådan där sak som man kommer hata sig själv resten av sitt liv om man inte gör, verkligen. Jag får ångest. Dessutom så gör jag aldrig de småsaker som jag borde göra, som att plugga till idrottsprovet på måndag. Istället för det så flyr jag till min gitarr och när jag blir less på den så flyr jag till den sista Twilightboken som jag började läsa i veckan. Så länge vi båda andas heter den på svenska. Extremt bra böcker, det där. Det är nog de bästa jag läst faktiskt! Om jag fick önska mig en sak i världen så skulle jag önska en blek, kall och övernaturligt snygg vampyr. Eller kanske en varulv, jag gillar dem också.


Haha, den här kan seriöst roa mig hur länge som helst!
CJ är så söt.. Och det simmar ankor i floden!


RSS 2.0