Hopefully

Det har varit en bra helg innehållande en gospelkonsert som gick fint, en trevlig pizza/surströmmingsmiddag hos morbror osv, Augustirock där bland annat Order of the Dragon och Life Sentence spelade och till slut en sådan där riktigt mysig och lat söndag med Kalle. Sedan blev det lite övningskörning som gick finfint! Körde för första gången i stoppljus och allt! Haha. Jag är nöjd. Är verkligen astaggad på körkort, även fast det är en bra bit kvar. Men jag hoppas kunna börja på körskolan i slutet av oktober eller början av november någonting i alla fall!
Imorgon blir det första riktiga skoldagen med lektioner, huja. Fast känns väl okej ändå. Har bara schmu och idrott som vi inte behöver vara ombytta till.

Nä, nu bjuder på en av finaste låtar jag vet.


Hopefully it occurs to me that theres one thing I can't stand.
Thats the thought of a single day, without your hand in my hand.

 


The end of an era

Det var inte världens bästa dag idag kanske. Sovsvårigheterna jag haft under de senaste nätterna gör mig under dagarna till en otålig, surare och allmänt dovare Jenny. Inte för att skolan är så jobbig just nu, men jag blir ändå less och vill oftast åka hem och lägga mig i sängen.
Åkte till den första inomhusträningen för säsongen som visade sig bli vårat lags sista. Sedan hälften av alla försvunnit av diverse anledningar så har det väl känts lite hopplöst ibland, men jag har som ändå någonstans alltid tänkt att vi skulle lyckas få ihop det. Men icket.
Lägger nog skorna på hyllan nu ett tag och ser hur det känns. Tror inte jag vill vara i ett annat basketlag heller, men vi får se. Kanske, kanske. Basket känns ju fortfarande som någonting jag vill göra. Tror jag. Jag ska fundera. Men det här kommer ändå alltid vara det bästa lag jag någonsin spelat med, underbara ledare, medspelare och framför allt - vänner. Maawh, blev lite sentimental såhär under småtimmarna.


(Har ingen bättre bild, några saknas men you get the point.)


The force of music

Jahapp, då är det bara att försöka tagga till. I helgen är det Musikens makt och jag ska dit båda dagarna. Känns lite småjobbigt just nu om jag ska vara ärlig, men jag är säker på att jag kommer ha roligt. Det är bara en sak som jag hatar med att vara uppe på galej - när det tar slut. Att antingen hoppa in i en bil och åka hem medans det känns som att din lukt av diverse letar sig in hos allas näsor i bilen eller att gå till din käre pojkvän som bor på Mjölkudden när ens fötter pulserar av smärta och dessutom känna sig extra sliten och äcklig när man ligger i en trång säng och ska försöker sova. Ursäkta hundra gånger över att man luktar sisådär. Usch. Nä. Inget kul.
Men det andra är ju trevligt! Ikväll ska vi först vara hos Hanna, sedan hoppas jag på att få se Raubtier (haha okej, inte SÅ viktigt), Familjen och Babian. Imorgon är det Oskar Linnros och Kristofer Åström som lockar. Nä, nu blir jag lite taggad! Gillar faktiskt Från och med du med Oskar Linnros, den är mys. Sedan är han ju.. rätt snygg också, hehe. Nåväl, ha det!


Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du




Boy A

Mah, var hos min Karl (hehe) i helgen och såg två filmer. Crazy Heart var den ena och den var väl okej att se på, men Boy A var så otroligt jäkla bra! Kalle hade dock sett den innan och sa att den var bra och han hade ju rätt. Se den.
Imorgon blir det en mini-roadtrip till Haparanda, IKEA, Rajalla (heter det så?) och så vidare med Vickan och Jonna, det ska bli kuuulit.
Häj.


Family values

Fint.


RSS 2.0