And I'm not sorry if you're not sorry.

Ohoj! Jag agerar nattuggla. Klockan är just nu 0:58 och jag är ganska trött. Jag ska inom kort stänga av datorn och lägga mitt huvud på min kudde, vilket ska bli underbart. Nåväl, det är snart, inte nu.
Igår var det välgörenhetskonsert och det var jättebra. Man blev som sugen på att vara med själv, men jag kände mig ändå nog stressad över en massa annat så jag skippade det. Det bjöds på lite allt möjligt och alla var väldigt duktiga. Kvällens guldkorn måste nog varit det otroliga bandet Order of the Dragon!! Haha. Nämen, de var verkligen underbara, jag blir glad av att tänka på det, så awesome! Jag kan även tillägga att de gått vidare i Musik direkt idag, väldigt roligt. Jag är riktigt stolt minsann över min lead guitarist och hans bandmedlemar, höhö! Hoppas att jag kan bevittna länsfinalen som är i april.
Idag har jag sovit jättelänge, spelat gitarr, försökt läsa lite nk och sedan åkt till Sofia tillsammans med Saga och dragit ett ultimatmys. Fint.
Imorgon blir det seriösare plugg. Inte så kul.

I want to know what I'm thinking, what I'm feeling, what I want my life to be

Gaaaaah, stress is my middle name!! Jag har bara stressat över saker jättelänge. Nu känns saker bättre, men jag får som inte bort stresskänslan för att jag gått runt och varit stressad över allting så länge! Redan innan lovet typ. Idag har jag haft nuko-prov, nästa vecka har vi matte och nk-prov, sedan ska en novell in om någon vecka och så ska jag hinna läsa en jäkla bok. Plus en massa annat, i musikväg och så vidare. Men nu känns allt bättre, som sagt. Herregud, jag klarar det.
Av någon anledning så stressar jag alltid upp mig över saker och så visar det sig att jag klarar det galant. Det vetta katten hur det går till, men jag är tacksam över det.
Förutom stressen så är allt fint och bra. Jag mår finemang och det kändes inte alltför jobbigt att börja skolan igen och.. ja.. Nä, alltså jag är bara jävligt glad! Saker känns kul! För det mesta. Alltså.. ALLT är ju inte kul, men så är det väl aldrig? Hehe. Nåväl.
Idag har jag haft gitarrlektion (det gick rätt bra), räddat Claras nycklar från botten av ett jäkla piano (big McGuyver-moment!), jobbat lite matte (tråkigt), gjort nuko-provet (lätt!) och gjort ett engelskaprov (oförberett!). Då vet ni. Hej!



RSS 2.0